Vores kursister om ‘ATEX hele vejen rundt’ | Vi har bedt tre kursister med meget forskelligt kendskab til ATEX-direktiverne, beskrive deres indtryk og udbytte af grundkurset ‘ATEX hele vejen rundt.’


TechCares mest populære kursus er vores to-dages grundkursus ‘ATEX hele vejen rundt’. Kurset er for alle, der arbejder i eksplosionsfarlige områder, rådgiver om ATEX-problematikker eller producerer/importerer produkter, der er CE-mærket jf. ATEX-produktdirektiv.

Et slag på tasken er, at vi i de sidste 10 år har gennemført kurset omkring 300 gange, dels i vores eget regi og dels i en meget lang række nordiske virksomheder. Hver gang minutiøst tilpasset kursisterne. Og hver eneste gang med en evaluering fra kursisterne, der bekræfter, at de har fået et godt og brugbart udbytte af de intensive kursusdage.

Kursisterne får ordet

Vi har bedt tre kursister med meget forskelligt kendskab til ATEX-direktiverne, sige lidt mere om deres indtryk og udbytte af ”ATEX hele vejen rundt”.

Thomas Kjærsgaard

Thomas går på fjerde semester på automationsteknolog-linjen på Erhvervsakademi Dania i Hadsten. Thomas gennemførte sammen med omkring 35 medstuderende i sidste uge to intense dage med ’ATEX hele vejen rundt’. Før kurset havde den unge, kommende automationsteknolog intet kendskab til ATEX. Det havde han efter. Og Thomas’ vurdering af kurset var karakteren fem, med fem som højeste mulighed, for relevans, det faglige indhold, undervisningen og det faglige udbytte i alt.

”Det kan nok ikke lade sig gøre, at lave lovstof som direktiver og bekendtgørelser mere spændende,” var Thomas’ tilfredse konklusion efter kurset.

Klaus Kallesø

Klaus er produktionstekniker hos Maersk Oli på produktionsplatformen Gorm-feltet og på forhånd havde han noget kendskab til ATEX-direktiverne. Klaus deltog to dage i ”ATEX hele vejen rundt” i juni 2015. Og selv om han på forhånd havde noget kendskab til ATEX-direktiverne, så var han meget tilfreds med både undervisningen og det faglige indhold.

”Per er en meget dygtig og vidende underviser med et godt humør. Jeg har lært rigtig meget om emner, som jeg på forhånd vidste meget lidt om. Undervisningsmaterialet var godt med gode billeder og film.”

Kristina Kronborg

Kristina er en meget ATEX-erfaren el-installatør hos Rambøll Energy Power. ATEX har i perioder været en central del af Kristians daglige arbejdsområde. Hun har deltaget i flere af TecnCares kurser og seminarer – herunder også ”ATEX hele vejen rundt.”

“Selv om jeg har meget erfaring med ATEX-området, så er det altid spændende med nye vinkler. Per er utrolig god til at gribe kursisternes cases og bruge dem i dialogen om mulige og pragmatiske løsninger. Verden og ATEX er ikke sort-hvid – det er Per er god til at formidle.”

Mere om kursisternes evaluering af TechCares kurser her.

Udgangspunkt i vores kursisters arbejdsfunktioner i hverdagen

Der er faggrupper, der altid er stærkt repræsenteret på vores kurser. Så stor er sandsynligheden for, at du enten er elektrikere, elinstallatør, automatikmekaniker, smed, rådgivende ingeniør, maskinmester, salgskonsulent, arbejdsmiljøkonsulent eller mellemledere med ansvar for arbejdsmiljø og sikkerhed.

Uanset din faglige baggrund, så møder kursusholder og ATEX-konsulent Per Kragh dig, hvor du er. Både hvad angår dit kendskab til ATEX-direktiverne og hvad angår dine konkrete arbejdsopgaver.