ATEX-konsulent Per Kragh går helt tæt på kundens konkrete virkelighed, når han vejleder og rådgiver. Derfor er arbejdstøjet altid med i bilen. Foto: Elgaard Foto.

Har du brug for en ATEX-konsulent?

Du har måske brug for konkret rådgivning om ATEX brugerdirektivet – fx i forhold til din virksomhedens ATEX-APV. Eller måske er du i tvivl om et ATEX-certificeret produkt. Giv Per et ring eller smid ham en mail.
Du og dine kolleger er eksperterne … i virksomhedens kerneydelser. Det kan derfor være en klog beslutning at kontakte en ATEX-konsulent, hvis I har arbejdsprocesser i eksplosiv atmosfære – eller hvis I producerer, importerer eller leverer ATEX-certificerede produkter.

Overraskende ofte har vi kunnet anbefale en kunde, at løse potentielt kostbare ATEX-sikringer med nogle få, praktiske ændringer, uden det på nogen måde er gået ud over hverken lovlighed eller sikkerheden.

Er du i tvivl om et produkts ATEX-certificering?

Har du brug for hjælp til APV’en?

Driller din virksomheds zoneklassifikation?

“Vi bruger TechCare til årlige ATEX/L-AUS/AUS-kurser her hos os. Per har en levende fortællerevne – den sikrer, at det lidt tørre stof aldrig opleves kedeligt. Han bruger humor, alligevel er niveauet professionelt og altid konstruktivt. Kurset kører således aldrig af sporet eller væk fra emnet.

Vi har kun positive oplevelser med TechCare.”

Kristian Asmussen

Afdelingschef, DONG/Stenlille