En kunde ringede forleden om et ATEX-virksomhedskursus. Han havde et ufravigeligt krav: ”Det faglige niveau skal være HELT i top!”


Kvalitetskrævende kunder er vi rigtigt glade for i TechCare. De repræsenterer næsten altid virksomheder, der erkender, at eksplosionssikkerhed starter med veluddannede og motiverede medarbejdere. Ikke et ondt ord om zoneklassificering, ATEX-certificerede produkter, skiltning og tykkelsen af ATEX-APV’en. Men flueben ved denne nødvendige liste har begrænset betydning, hvis den enkelte medarbejder mangler ATEX-viden og personlig motivation til at arbejde forsvarligt i eksplosionsfarlige arbejdsområder.

Meget høj tilfredshedskarakter

Vi ved, at vi udbyder ATEX-kurser med et meget højt fagligt niveau. Og vi kan dokumentere det. Vi har nemlig brugt efterårsferien på at analysere detaljerne i de seneste års kursusevalueringer, som vi beder kursister på omtrent hvert tredje kursus om at udfylde. Bunken tæller 803 evalueringer fordelt på 47 ATEX-virksomhedskurser og 4 ATEX-kurser afholdt i TechCares regi.

De 803 kursisters vurdering af kvaliteten af det faglige niveau var i gennemsnit 4,5 med 5 som højest mulige angivelse og 1 som laveste. De samme kursister vurderede også kvaliteten af undervisningen til et gennemsnit på 4,5.

ATEX-konsulent Per Kragh: ”Jeg er utroligt glad for kursisternes positive tilbagemeldinger. Tallene – der jo er en slags karakter – dokumenterer, at vores kursister får kvalitet, faglig substans og motivation med sig hjem efter vores ATEX-kurser. Og sådan skal det da også være. For sikkerhed skal være en investering, der først og fremmest tilgodeser medarbejderes helbred og sundhed. Men virksomhedens bundlinje er afgørende for, at medarbejderen også har et arbejde i morgen. Så det muliges kunst og de enkle, konkrete løsninger er altid en del af undervisningen.”

Jow, vi tør godt garantere, at kunden, vi indledte denne artikel med at citere, får et ATEX-kursus, hvor det faglige (og pædagogiske) niveau er godt og vel tilfredsstillende.

Link til mere om TechCares virksomhedskurser her.

Flere detaljer om resultatet af TechCares kundeevaluering her.