Rejsemagasin for Aarhusvirksomhed | Susanne Dencker fra TechCare har skrevet, fotograferet og produceret Empathias nye rejsemagasin om ayurvedisk praksis i Indien.


Man kan rolig sige, at TechCares kommunikations-konsulent Susanne Dencker gik all in for at løse en kommunikationsopgave for Aarhus-virksomheden Empathia. Udfordringen var, at producere et levende og beskrivende rejsemagasin om virksomhedens ayurvediske yogarejser til Goa i Indien. I 16 dage kastede Susanne krop, sind og sjæl ind i den 5.000 år gamle indiske sundhedspraksis ayurveda.

Læs magasinet i en pdf-version her.

På sanskrit betyder ayurveda ”livets videnskab”. Praksissen stræber mod at opretholde eller genoprette hvert enkelt menneskes medfødte naturlige balance i krop, sind og sjæl. Ayurveda forholder sig også til at styrke det enkelte menneskes empatisk kontakt med andre mennesker og dets medansvar for miljøet.

Risiko for indre eksplosion

Ikke meget at gøre med eksplosionsfare, kan man med rette mene. Og dog – Susanne erfarede i hvilken grad praksissen var eminent, når det var risikoen for indre overload i form af stress, der var på spil.

Læs magasinet i en pdf-version her.