I TechCares nyhedsbrev i april lovede vi her efter sommer at løfte sløret for, hvad det er, Susanne nybygger på. Det handler om at hjælpe andre med at fortælle – og måske slippe og genfortælle – deres liv. I bogform og med billeder. Livshistorie, biografi, memoras, erindringer – kært barn har mange navne.


Med Mine Ord

Undervejs i fortælleprocessen er Susanne en lyttende, støttende og spejlende samtalepartner. Her trækker hun især på sine kvalifikationer som psykoterapeutstuderende. I redaktionsfasen er det journalisten, forfatteren og fotografen Susanne, der producerer biografien.

Susannes hensigt er, at når hovedpersonen giver sin livsbog videre til sine kære og andre interesserede, vil hun eller han kunne sige: ”Her er mit liv, fortalt Med Mine Ord.”

Det er også Susannes mål, at hovedpersonen sidder tilbage med glæde, forståelse og medfølelse for sin historie – også de dele, der måske har været svært og udfordrende. Det er nemlig aldrig for sent at få det godt med sin historie!

Planen var, at Susannes nyskabelse skulle offentliggøres i løbet af sommeren. Men hendes egen livshistorie overhalede processen indenom og lagde beslag på tre måneder af Susannes liv. Nu forventer vi, at ‘Med Mine Ord’ søsættes med vision, website, visitkort og andre praktikaliteter i løbet af november.

Kan du bare slet ikke vente med at høre mere, så smid en mail eller ring. Se kontaktinfo på højre side.