Siden oktober har vi gennemført 15 online-kurser af en eller to dages varighed. Dertil kommer en solid håndfuld konsulentopgaver løst helt uden fysisk kontakt. Samlet har vi mødt godt 200 mennesker på skærmene. Emnerne har som altid været ATEX, L-AUS og AUS. Som vi ofte gør i den virkelige verden, har vi evalueret en del af kurserne. Og med næsten lige så fine resultater, som vores analoge kurser. Det er vi stolte af.

Fra statistisk afdeling:
Vi evaluerer altid ud fra en skala på fem hvor fem er overordentlig tilfreds og et er overordentligt utilfreds. Tallene herunder er det samlede resultat: 

  • 4,5 med 5 som højeste mulige resultat for det faglige indhold?
  • 4,6 med 5 som højeste mulige resultat for undervisningen
  • 4,4 med 5 som højeste mulige resultat for det faglige udbytte alt i alt 

Hvad siger kursisterne:  

“Trods kurset afviklet på Microsoft Teams Meeting var det godt. Per er god til at formidle tunge emner på en let måde. Sprogbruget og humor er med til at gøre emnerne interessante.” 

“Godt fagligt indhold og en god gennemførelse. Stor ros til Per. Denne typer kurser kan nemlig godt virke lange og kedelige alt afhængig af instruktør. Ikke mindst når det er på en skræm ;-)” 

“Jeg har ikke været til et decideret LAUS kursus førhen, så jeg har ikke meget at tage udgangspunkt i, men alt i alt synes jeg at det var rigtig fint. Jeg fik helt klart bedre forståelse for arbejde med elektriske installationer. 

“Fin brede i undervisningen – og med gode eksempler fra det virkelige arbejde 😊” 

“Som altid et godt kursus, hvor ”tørt” stof bliver gjort tåleligt og brugbart i forhold til det daglige brug.” 

Det har jeg aldrig prøvet før, så det ka’ jeg godt finde ud af!  

Hele verden har haft brug for at finde vores indre Pippi Langstrømpe frem. I TechCare har vi også lært en hulens masse. Om skærmpædagogik. Om kameravinkler og mikrofon-kvalitet. Om online-motiverende kursusmateriale. Om hvordan man kan skabe dialog, inspiration og gode grin, selv om kursusrummet er elektronisk. 

I disse sidste måneder i undtagelsestilstand vil vi i TechCare gøre alt, vi overhovedet kan, for at hjælpe jer – vores konstruktive og kreative kunder – med at vende ethvert uproduktivt og nedlukket øjeblik til opkvalificering af medarbejdere, så værktøjskassen er HELT skarp, når verden igen triller i gang. 

Ring eller skriv til os og sammen finder vi en kursusløsning til din virksomhed. 

ATEX-konsulent Per Kragh
Mobil: + 45 41 44 07 91
per@atex.dk