Vi er taknemmelige og stolte over de mange anerkendende tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Vi er også taknemmelige for deres konstruktive udviklingsforslag.

Kursusevaluering

Ca. 1/3 af vores kurser afslutter vi med at bede kursisterne om en kort skriftlig evaluering. Evalueringsresultatet af virksomhedskurserne mailer vi til virksomheden efter kurset. Resultatet af TechCares egne kurser mailer vi til den enkelte kursust.

Læs TechCares evalueringsskema her.

Hvis du vil være sikker på, at vi beder dine medarbejdere om at evaluere TechCares virksomhedskursus i din virksomhed, skal du huske at sige det til os.

Mail

Har du ikke haft mulighed for at evaluere vores arbejde i et evalueringsskema, og har du en kommentar, så tøv ikke med at maile den til os på info@techcare.dk

Facebook

Hvis du brænder inde med en uformel kommentar, som du vil dele med os og vores følgere på facebook, så finder du TechCares side på facebook via ikonet i nederste højre hjørne.

Vores facebookside er TechCares elektroniske frikvarter. Altså er siden IKKE stedet, hvor vi vejleder eller rådgiver vores kunder. Ej heller er det stedet, hvor vi beder vores kunder om at evaluere vores arbejde.

LinkedIn

Ligeledes i nederste højre hjørne kan du finde LinkedIn-ikonet, der giver dig mulighed for at tilmelde dig til TechCares LinkedIn-gruppe. TechCares LinkedIn-gruppe er til faglig vidensdeling og diskussion.

Spørg Per

Har du et konkret og ATEX-relateret spørgsmål, så benyt højrespottet ’Spørg Per’.