Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

ATEX HELE VEJEN RUNDT

11-10-2018: KURSET ER DESVÆRRE FULDTEGNET. ‘ATEX hele vejen rundt – både i gas- og støvområder’ er et intensivt to-dages grundkursus til dig, der vil vide ALT om ATEX.
På Trinity i Fredericia d. 27. & 28. november 2018. Kurset handler om ATEX direktiverne.

Begivenhed Navigation

Detaljer

Start:
27. november
Slut:
28. november
Undervisningstid:
Fra 9:00 til 17:00
Pris:
DKK 7500

Sted

Gl Færgevej 30
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map
BEMÆRK: KURSET ER DESVÆRRE FULDTEGNET. ATEX-direktiverne – det handler kurset om. Såvel brugerdirektivet 1999/92/EF som det nye ATEX-produktdirektiv, 2014/34/EU. ATEX-direktiverne beskytter mennesker og materiel, der skal fungere i områder, hvor der er fare for eksplosion. Det er der, når en tændkilde kommer i nærheden af gas, ophvirvlet støv eller en brændbar væske. Og det eksplosive materiale er rygendes ligeglad med, om gnisten, der udløser eksplosionen, kommer fra mekanisk udstyr, elektrisk udstyr eller fra statisk elektricitet!

UDBYTTE

Efter kurset har kursisterne kendskab til:

  • ATEX-brugerdirektiv 1999/92/EF og ATEX-produktdirektiv, 2014/34/EU
  • Zoneklassificering i områder med gas, støv og brændbare væsker – herunder mærkning af eksplosionsfarlige områder
  • Den udvidede ATEX-APV (eksplosionssikringsdokument)
  • Installationsreglerne i gas- og støvområder herunder generelle regler, valg af materiel, egensikre installationer, installation af kabler og produkter. Og vi gennemgår naturligvis de nye regler i såvel installationsstandard DS/EN60079-14 som de små ændringer i vedligeholdelsesstandard DS/EN60079-17.
  • Drift og vedligehold
  • Relevante standarder
  • Mærkning af materiel
  • Krav til uddannelse.

MÅLGRUPPE

Kurset henvender sig til alle, der arbejder i eksplosionsfarlige områder eller har ansvar for/ rådgiver om ATEX-problematikker.

Kurset er også for medarbejdere i virksomheder, der enten producerer eller leverer ATEX-certificerede produkter.

Der er faggrupper, der næsten altid er repræsenterede på vores kurser så som elektrikere, elinstallatører, automatikmekanikere, smede, rådgivende ingeniører, maskinmestre, salgskonsulenter, arbejdsmiljøkonsulenter og mellemledere med ansvar for arbejdsmiljø og sikkerhed.

FORUDSÆTNINGER

Kurset er tilrettelagt, så såvel de helt uerfarne som de mere ATEX-vidende medarbejdere kan få udbytte af det.

ATEX KURSUS-FILOSOFI

Regler, standarder og direktiver rimer på … gaaab! Men selv de mest støvede paragraffer overgiver sig, hvis de serveres med humor, energi og entusiasme.

Per har undervist på mere end 1000 ATEX-kurser siden 2006. Alle er blevet kvitteret med gode evalueringer. Givetvis fordi Per er ATEX-ekspert. Men evalueringerne dokumenterer også, at kursisterne sætter stor pris på, at han bruger ALLE kneb for at gøre stoffet tilgængeligt og operativt for den enkelte.

Det skotter ikke på filmklip og historier fra det virkelige liv. Der er også en masse praktisk øvelser og eksempler – helst fra kursisternes egne arbejdspladser.

 TILMELDING

Tilmeldingen er bindende. Før du går videre, så læs TechCares generelle forretningsbetingelser på dette link.