Vi er taknemmelige og stolte over de mange og anerkendende tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Vi er også taknemmelige for de konstruktive udviklingsforslag, vi får. De giver altid stof til eftertanke.

Mange af vores opgaver afslutter vi med at bede kunden om en kort skriftlig evaluering. I disse fortæller vores kunder os, hvad de har sat pris på. Det er også i evalueringerne, at vi kan fange ønsker til videreudvikling.

Mail

Har du ikke haft mulighed for at evaluere vores arbejde i et evalueringsskema, og har du en kommentar, så tøv ikke med at maile den til os på info@techcare.dk

Facebook

Hvis du brænder inde med en uformel kommentar, som du vil dele med os og vores følgere på facebook, så finder du TechCares side på facebook via ikonet i nederste højre hjørne.

Vores facebookside er TechCares elektroniske frikvarter. Altså er siden IKKE stedet, hvor vi vejleder eller rådgiver vores kunder. Ej heller er det stedet, hvor vi beder vores kunder om at evaluere vores arbejde.

LinkedIn

Ligeledes i nederste højre hjørne kan du finde LinkedIn-ikonet, der giver dig mulighed for at tilmelde dig til TechCares LinkedIn-gruppe. TechCares LinkedIn-gruppe er til faglig vidensdeling og diskussion.