På www.livsspor.dk finder du mere om personlige historier.

Mit navn er Susanne Dencker

LIVSSPOR er en del af TechCare. Her hjælper jeg dig med at fortælle og formidle dín personlige historie.
Derefter skriver jeg din bog og pakker den smukt ind, så den består og kan gives videre. Bogen kan være til dig selv, til dine nærmeste eller til alle og enhver. Du bestemmer!

Om LIVSSPOR

LIVSSPOR er startet med, at jeg har skrevet mine forældres historie. Det har haft en stor og forløsende betydning. For mine forældre. Men også for mig og for min oplevelse af min egen historie.

Væg-til-væg-tæppet i LIVSSPOR er knyttet af nærvær og respekt for dig og din historie. På latin betyder respekt ‘at genspejle’. Jeg hjælper dig med din personlige historie, så bogen om den bliver et spejlbillede, du synes om og oplever som respektværdigt.

Når du har fortalt din historie, er det min hensigt, at du holder lidt mere af det liv, du har levet og har endnu mere mod på at gribe din fremtid, som den kommer til dig.

Mit LIVSSPOR

I LIVSSPOR bruger jeg mig selv – rup og stub! Jeg er mor, hustru, datter, samarbejdspartner, ven. I alle fællesskaber bestræber jeg mig på at være autentisk, ærlig og hæderlig. Jeg har et humoristisk gen, som jeg øver mig i at bruge som døråbner i stedet for som brønddæksel.

Jeg er også journalist, forfatter, fysioterapeut, en habil amatørfotograf og mangler to år af en femårig psykoterapeutuddannelse hos psykolog- og konsulenthuset Specular i Aarhus.

De fleste dage har jeg nogenlunde greb om ‘det satans liv’.  Så er der dagene, hvor jeg snubler – næsten altid over mine egne ben.

www.livsspor.dk

“TechCare har gennemgået vores gasturbineanlæg mhp. overholdelse af gældende lovgivning for ATEX. Opgaven blev løst meget tilfredsstillende med relevant myndighedskontakt og teknisk forståelse af det aktuelle anlæg. Vi vil ikke være i tvivl om valg af konsulent ved eventuelle fremtidige ATEX-vurderinger.”
Jørgen Ulrich Raunskov

I dag ansat som områdechef for region Nordjylland og region Midtjylland, Kræftens Bekæmpelse