Kvalitetsdokumentation

TechCare er kommet gennem nåleøjet hos to internationalt anerkendte certificeringshuse.
Virksomheders krav til eksterne leverandøre er forståeligt nok høje. Intet tyder på at den tendens er for nedadgående. I TechCare er vi internationalt certificeret både hvad angår kvaliteten af vores ydelser og vores rentabilitet.

————–

TechCare er certificeret hos det internationalt anerkendte kvalifikationscertificeringhus Achilles med en Achilles JQS-certificering.  Vi kan dermed dokumentere, at vores kursus- og konsulent-ydelser leveres med den kvalitet Achilles kræver. Disse krav matcher andre internationale krav om kvalitet, kvalifikationer, standardiseringer, gennemsigtighed, kommunikation og ikke mindst etiske regelsæt.

Certificeringen betyder, at TechCare formelt er prækvalificeret som fast leverandør til de fleste virksomheder blandt andet i olie- og gasindustrien.

Læs mere om certificeringen på Achilles’ hjemmeside her.

————–

TechCare er blandt de 5,7% danske virksomheder, der af Bisnode Credits (tidligere Soliditet) er  blevet tildelt den højeste kreditværdighed – nemlig AAA-rating.

AAA-rating gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Læs mere om kreditvurdering på Bisnodes hjemmeside her.

————–

TechCare blev registreret som et varemærke den 22. april 2015. Altså har vi i dag eneret til at bruge TechCare® i Danmark.

TechCares varemærkeregistreringsnummer er VR 2015 00906.

I Patent- og Varemærkestyrelsens register kan du få flere informationer om vores varemærke. http://onlineweb.dkpto.dk/pvsonline/Varemaerke.